Reggae Sundance Rhythms Of Reggae Edition 1

SUNDANCE RHYTHMS OF REGGAE
Het nieuwe welpje van de Lion in Zion! Reggae Sundance zorgt samen met Altstadt Eindhoven en (home-base) café de Bakkerij eens per kwartaal voor de nodige irie vibes in het hart van onze Lichtstad! Sundance Rhythms of Reggae houdt haar debuut op zondag 13 augustus.

KING SHILOH SOUND SYSTEM
Altstadt Eindhoven krijgt deze dag een Sundance make-over. Niemand minder dan King Shiloh Sound System staat hier op de bühne. Dit wereldberoemde collectief neemt niet alleen een overweldigende speaker set mee, ook speciale gasten zullen aantreden! Empress Black Omolo en Lyrical Benjie zijn al bevestigd.

THE ILLUMINATED
In café de Bakkerij staan de dubsteppers van The Illuminated, die op hun beurt een aantal vrienden meenemen. Verwen jezelf hier met de welbekende Sundance festivalcocktails in de rookruimte, zoals alleen de Bakkerij die heeft.

KINDERHOEK + EXPOSITIE
Speciaal voor deze editie wordt (Bar Bistro) Calypso ingericht als kinderhoek. Dit om de toch al zeer geringe afstand tussen beide hoofdlocaties aangenaam te verkorten!
Kunstcafé Malle Abbe, ook gelegen aan het Stratumseind, houdt een bijpassende expositie met Reggae-georiënteerde kunst.

INFO
Een ticket kost maar €5,- en biedt de hele dag toegang tot alle locaties. Koop je tickets hier: www.bit.ly/sundance130817