Reggae Sundance Rhythms Of Reggae Edition 2

The Dubbeez, Boomshakalak Soundsystem en Food Bass Shelter Soundsystem aanwezig op de de 2de editie van Sundance Rhythms of reggae op 10 November 2017.

THE DUBBEEZ
Dit voorjaar hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in de Tuff Gong Studio (Bob Marley!) te Kingston, Jamaica. Deze jonge reggaeformatie bewijst daarmee dat goede reggae tijdloos is. Het ‘septet’ weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven!
Het beste van de klassieke reggae wordt vertaald naar het hier en nu en daarbij wordt triomfantelijk aangetoond dat reggae een universele aantrekkingskracht heeft.
Reggaesongs met een vintage feel dus!

BOOMSHAKALAK
Boomshakalak Soundsystem floreert als een organisch Dj-collectief met in de kern Jimmy Spliff, King Chubby, Irie Badeo, DJ Gozert, Dawn Panty, DJ Durian en Keizer Skarel

De – van oorsprong Brabantse – heren en dame zijn uitgegroeid tot connaisseurs op het gebied van dancehall, toasters, (skinhead) reggae, calypso en dub(step). Dit brengen ze het liefst ten gehore in het trouwe gezelschap van een bonte verzameling muzikale vrienden.

FOOD BASS SHELTER
Food Bass Shelter (the basic needs in life) is a reggae soundsystem from The Hague founded in 2012 which consists of Iskander, Serge and Peter.
We share the love for quality vinyl and choose to play a wide variety, from roots to stepper and some dubplate productions. As long as it has a serious message and distinct sound in the tune. Sufferation and oppression, with a heavyweight-positive vibe.
Oneness, Rastafari.

Deze shows zijn onderdeel van Sundance Rhythms Of Reggae, een samenwerking van Reggae Sundance, Cafe de Bakkerij en Altstadt Eindhoven. Eens per kwartaal vind je broodnodige irie vibes in het hart van onze Lichtstad!

Meer weten?
Tickets in de vvk á €5,- (incl) koop je hier: ow.ly/EPXU30bWd9s