Reggae Sundance Rhythms Of Reggae Edition 3

Samory-I is de naam. En als er een upcoming artiest is wiens muziek krachtig genoeg is om mensen van verschillende leeftijden, achtergronden en rassen te verenigen, dan is het Samory-I. Zijn nieuwe album stond meteen op nummer 1 in de World Reggae Charts. Vanaf vandaag zal zijn boodschap generaties meegaan. Samory-I zal samen met de Black Heart Band het podium van Altstadt betreden.

South East Sound System landen met hun eigen gebouwde soundsystem ook in Altstadt. Bloed, zweet en happiness dus!
In de Bakkerij staan we heel de avond te skanken met Krackfree Soundsystem.

Geen expo, wel een heuse bioscoop in kunstcafe Malle Abbe! Met niet eerder vertoonde beelden van Burning Spear en heel veel ander materiaal van de Reggae Sundance festivals.

Deze show is onderdeel van Sundance Rhythms of Reggae, een samenwerking van Reggae Sundance, Cafe de Bakkerij en Altstadt Eindhoven. Eens per kwartaal zorgt Sundance Rhythms of Reggae voor de nodige irie vibes in het hart van onze Lichtstad

Meer weten?
Tickets in de vvk á €5,25 (incl) koop je hier: bit.ly/SRoR-mrt2018