Burning Spear

Burning Spear

Dit jaar zijn we trots en vereerd om de levende legende van de reggaemuziek, Burning Spear, exclusief voor Nederland te mogen ontvangen.

Burning Spear, geboren als Winston Rodney in Saint Ann’s Bay, Jamaica, staat al meer dan vier decennia in de voorhoede van de roots reggae. Zijn muziek is doordrenkt met een diepgaande spiritualiteit en een krachtige maatschappelijke boodschap, geïnspireerd door zijn geloof.

Met tijdloze hits zoals “Marcus Garvey”, “Man in the Hills” en “Slavery Days”, heeft Burning Spear een erfenis gecreëerd die het genre overstijgt. Zijn teksten belichten vaak de strijd voor sociale rechtvaardigheid en zijn stem roept de emoties op die inherent zijn aan deze ervaringen.

Zijn passie voor muziek en zijn bekwaamheid als performer zijn ongeëvenaard. Elke Burning Spear-show is een reis door de tijd en cultuur, vol met krachtige ritmes en betekenisvolle teksten die de essentie van de roots reggae belichamen.

Mis deze zeldzame kans niet om Burning Spear live te zien en de diepte en intensiteit van zijn muziek te ervaren. Het wordt een onvergetelijke ervaring die je niet wilt missen. Koop vandaag nog je tickets!

nl_NL

Kinderen zijn welkom!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassenen.