Capleton

Capleton

We zijn dit jaar buitengewoon opgewonden om de dynamische en onstuimige reggae- en dancehall-artiest Capleton te presenteren.

Capleton, ook bekend als “King Shango”, “King David”, “The Fireman” en “The Prophet”, is een legende in de reggae- en dancehall-wereld. Geboren als Clifton George Bailey III in Saint Mary, Jamaica, is Capleton bekend om zijn kenmerkende vocale stijl, vurige lyriek en sterke Rastafari overtuigingen.

Vanaf de vroege jaren 90 heeft Capleton met nummers als “Jah Jah City”, “That Day Will Come” en “Dem No Like Me” een reputatie opgebouwd van krachtige performances en maatschappelijk bewuste teksten. Zijn muziek brengt vaak sociale problemen aan het licht en roept op tot spirituele en morele zuivering.

Capleton’s live-optredens zijn een krachtige belevenis, vol van energie en passie. Zijn vurige podium aanwezigheid en zijn compromisloze teksten maken elke show tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Mis de kans niet om Capleton live te zien op ons festival. Het wordt een intense en boeiende ervaring die je niet wilt missen. Koop vandaag nog je tickets!

nl_NL

Kinderen zijn welkom!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassenen.