Lila Ike

Lila iké

We zijn blij om dit jaar een van de meest opkomende sterren van de moderne reggae, Lila Iké, te verwelkomen.

Geboren in de heuvels van Manchester in Jamaica, heeft Lila Iké een van de meest veelbelovende nieuwe sterren van de moderne reggae een snelle opmars gemaakt met haar krachtige stem en doordachte teksten. Ze vertegenwoordigt een nieuwe generatie reggae artiesten die een frisse wind laten waaien door het genre, terwijl ze nog steeds de rijke tradities ervan eren.

Met nummers als “Where I’m Coming From”, “Second Chance” en “I Spy”, combineert Lila Iké haar liefde voor reggae met invloeden uit soul, R&B en hiphop. Haar teksten behandelen persoonlijke ervaringen, liefde en maatschappelijke thema’s, allemaal geleverd met een uniek en aantrekkelijk stemgeluid.

Het live zien van Lila Iké is een betoverende ervaring. Haar passie voor muziek en het vermogen om emoties over te brengen door haar stem, zorgen voor een meeslepende en onvergetelijke show.

Mis deze kans niet om Lila Iké live te zien tijdens ons festival. Haar optreden belooft een van de hoogtepunten van het evenement te zijn. Koop vandaag nog je tickets!

en_US

Kids are welcome!

Kids up to and including 12 years are free when accompanied by an adult.