Gentleman

We zijn dit jaar verheugd om een van de meest gerespecteerde artiesten in de moderne reggaemuziek, Gentleman, te verwelkomen.

Gentleman, geboren als Tilmann Otto in Osnabrück, Duitsland, heeft een unieke plek veroverd in de reggaewereld met zijn kenmerkende mix van reggae, dancehall en dub invloeden. Zijn teksten behandelen thema’s van liefde, respect en sociale bewustwording.

Met hits zoals “Dem Gone”, “Superior” en “Different Places”, heeft Gentleman internationaal succes behaald en een trouwe fanbasis over de hele wereld opgebouwd. Zijn albums Journey  to jah en ‘Confidence’ waren een doorslaand succes en bracht3n hem naar de voorgrond van de internationale reggae scene.

Gentleman’s live optredens zijn een ware belevenis. Zijn energieke aanwezigheid, gecombineerd met zijn muzikale vakmanschap, zorgen voor een meeslepende en onvergetelijke show. Zijn passie voor muziek en zijn toewijding aan zijn kunst zijn duidelijk zichtbaar in elke noot die hij zingt.

Mis de kans niet om Gentleman live te zien op ons festival. Zijn optreden belooft een hoogtepunt te zijn van het evenement. Koop vandaag nog je tickets!

nl_NL

Kinderen zijn welkom!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassenen.