Background

Karpendonkse Plas

Eindhoven

* * * * * *
Eindhoven
Guitar

Home

Reggae Sundance

Big up Sundance family!

Wat een geweldig feest was het gisteren aan de Karpendonkse plas.

Zo´n beetje alles zat mee, het weer de artiesten, de shows en uiteraard jullie, de bezoekers die er samen met ons een heerlijke dag van hebben gemaakt. We zagen meerdere fantastische optredens en een aantal bijzondere momenten waarbij het duet van Alpha Blondy en Stonebwoy voor ons toch wel een van de hoogtepunten was.

Natuurlijk waren de radartjes wat stroef na al die jaren en zijn er zeker wat verbeterpuntjes, maar niets onoverkomelijks, hooguit wat details.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie enthousiasme en de vele fijne reacties die we hebben ontvangen. Een uitgebreider artikel kun je hier lezen op onze site.

In het bijzonder willen we nog onze nieuwe partner Royal Queen Seeds, de gemeente Eindhoven en onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement.

Natuurlijk ook een gigantisch dankjewel aan alle medewerkers die dit feest tot een succes hebben gemaakt. Het is ongelooflijk hoeveel bijzondere mensen telkens weer bereid zijn om ons te helpen dit festival te organiseren.

Big up yourself en geniet na van de door ons allen gecreëerde vibe die Sundance zo uniek in zijn soort maakt.

De Reggae Sundance Organisatie

During the past years, we had some amazing stage shows. Check out these on the right or more on our Youtube channel.