Soundbite

Reggae Sundance volgens SistaSouljah

Wie zijn wij?

Op zeer jonge leeftijd ben ik geïnfecteerd met Reggae Mylitus. Ik ging al jong naar Soundsystem avonden in Amsterdam waar sounds als Spots Road Show met Daddy Dan en Benji veel draaiden.

In de jaren ‘90 begon ik thuis plaatjes te draaien en toen ik mijn huidige man ontmoette moedigde hij mij aan om iets te doen met de kennis die ik heb van Reggae en Jamaica.

Zo ben ik in 2002 bij de Reggae Bomb in Utrecht terecht gekomen. Dankzij DJ Dab, één van de grondleggers van de Reggae Bomb heb ik op de grootste festivals van de lage landen gestaan. De laatste jaren draai ik ook regelmatig alleen of samen met MC Martial Ard. Ik houdt van de sfeer die Reggae met zich meebrengt en als er één plek in Nederland is waar sfeer op nummer één staat zowel voor bezoekers als medewerkers dan is het Reggae Sundance!

Waarom wij zo graag op Sundance staan

Ik kom al vanaf het begin op dit festival en ik heb altijd de ambitie gehad om ooit te mogen draaien op dit festival, vorig jaar mocht ik samen met Martial Ard een mooie set draaien in de Lounge-area van Decoroots en ik kan niet anders zeggen dan dat het ‘Full a Vibes’ was. Ik ben dan ook zo dankbaar dat we dit jaar weer van de partij mogen zijn.

Reggae Sundance ademt One Love uit, mijn man vergeleek het destijds met Reggae Sunsplash (Jamaica) en voelde zich tijdens zijn eerste Sundance dan ook direct thuis. Het is voor mij het enige festival waarvoor ik al kaarten kocht voordat er überhaupt een line up bekend was.

Let’s Celebrate Life!

nl_NL

Kinderen zijn welkom!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassenen.